BERETTYOUJFALU
.SZUPERINFO.HU

Beindult a gólipar, most az MVFC ütötte ki a Nyíregyházát Szuperinfó Hírek - A berettyóújfalui gárda 7-2-es sikernek örülhetett a 3. helyért vívott csata harmadik felvonásán. Azonban a szabolcsi futsalosok a párbaj tekintetében még továbbra is jobban állnak.
Többször is lecsapott a debreceni parkolórém? Szuperinfó Hírek - Berettyóújfalu ünnepéről, debreceni közgyűlésről, hajdúböszörményi zuhéról és egy rossz parkolássorozatról is szólt a csütörtök. Hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.
Ingyenes gyereknapi programok Hajdú-Bihar vármegyében – 10 település kínálatát mutatjuk meg Szuperinfó Hírek - Május utolsó hétvégéje a gyermekekről fog szólni. Összegyűjtöttük, milyen gyereknapi programok lesznek Hajdú-Bihar vármegyében – többek között óriás buborékshow, valamint tűzoltó- és mentőautó bemutató is szerepel a kínálatban.
A város napján ismerték el Berettyóújfalu kiválóságait – fotókkal Szuperinfó Hírek - Két díszpolgári címet adtak át a bihari város ünnepi képviselő-testületi ülésén. Berettyóújfalu a város napja alkalmából ilyenkor adja át azokat a díjakat, melyekkel a bihari település tehetséges fiataljait és azon polgárokat ismerik el, akik munkájukban, hivatásukban és azon kívül is átlagon felül tesznek a helyi közösségért.
Nagy bejelentés: megvan Hajdú-Bihar legújabb gyógyfürdője Szuperinfó Hírek - A Bihar Termálliget május 21-től viselheti ezt a címet. A bejelentést a berettyóújfalui városnaphoz kötötte Muraközi István polgármester.
Hatalmas károkat okozott a vihar; autók is ütköztek; liftbe szorult egy ember Debrecenben Szuperinfó Hírek - Szerda éjfélig több debreceni utcába is riasztották a tűzoltókat a vihar miatt, mert a mélygarázsokban az esővíz összegyűlt, a debreceni hivatásos tűzoltók szivattyú segítségével távolították el a vizet. Favágásra is hívták a tűzoltókat az éjszaka, több lehasadt ágat is eltávolítottak, hogy azok ne veszélyeztessék a gyalogos és közúti forgalmat. De…


Fizetett hirdetések

Ingyen osztják a laptopokat és az esővízgyűjtőket Debrecenben Szuperinfó Hírek - Meghatározó projektet adtak át Hajdúdorogon, de Debrecenben is célegyenesbe ért egy nagyon fontos fejlesztés. Szerdai hírösszefoglaló Hajdú-Biharból.
A Follow the Flow ingyenes koncertjével ünnepel Berettyóújfalu Szuperinfó Hírek - Nem mindennapi programokkal ünnepel a bihari város. Berettyóújfaluban péntek este még a Follow the Flow is fellép.
Trélerrel ütközött össze egy kisbusz Berettyóújfalunál – fotókkal Szuperinfó Hírek - A félpályás útzár miatt a rendőrök segítik a közlekedőket. A baleset helyszínére mentőket is riasztottak.
Deutsch Tamás Berettyóújfaluban: „Magyarország lehet Európa jövője” – fotókkal Szuperinfó Hírek - A június 9-én esedékes európai parlamenti választás kapcsán érkezett kedd délután Berettyóújfaluba a Fidesz–KDNP EP-listavezetője. Deutsch Tamás előadásában többek között…
Egymás után hozta a rossz döntéseket a hajdú-bihari pecás – feljelentés lett a vége Szuperinfó Hírek - Közös ellenőrzést tartottak a hosszú hétvégén a hajdú-bihari vizeknél. A halőrök és a rendőrök akciójában tíznél is több feljelentés született.
Nem tudott javítani az MVFC Szuperinfó Hírek - A Berettyóújfalu a győzelem reményében lépett pályára Nyíregyházán. Az MVFC sikere végül nem jött össze.
Erre a drága hajdú-bihari éjszakára jó ideig emlékezni fog még a tetten ért férfi Szuperinfó Hírek - A Berettyóújfalui Járási Ügyészség vádat emelt. A férfinak súlyosabban minősülő rongálásért kell felelnie.
50 perc alatt Debrecenből Nagyváradra, egyetlen megállóval? Hamarosan valóság lehet Szuperinfó Hírek - Egyórásnál is rövidebb menetidőt ígérne egy részben teljesen új nyomvonalon haladó vasúti pálya a két nagyváros között. A tervezési folyamat még előkészítés alatt van, de az már most körvonalazódik, hogy az egyetlen megálló Berettyóújfalu lenne.


Fizetett hirdetések

Új emlékművet kaphat Berettyóújfalu, már több részletet is tudni Szuperinfó Hírek - Trianon-emlékpontot építenének a város egyik csendes helyén. Ez lenne az első ilyen emlékhely Berettyóújfaluban.
MVFC: Vereség után javíthatnak a futsalosok Szuperinfó Hírek - A Berettyóújfalu parázs meccsen maradt alul. Az MVFC hétfőn már vissza is vvághat a Nyíregyházának.
Berettyóújfalui filmrendezőről neveztek el utcát Badacsonytördemicen Szuperinfó Hírek - Utcát neveztek el Makk Károlyról Badacsonytördemicen - számolt be róla közösségi oldalán Vitányi István országgyűlési képviselő. A Kossuth-díjas filmrendező Berettyóújfaluban…
Kiújult a berettyóújfalui Bence betegsége, németországi kezelés jelentheti a reményt Szuperinfó Hírek - A család segítséget kér, ez a terápia lehet a kisfiú utolsó esélye.

Európa jelenéről és jövőjéről kereszténydemokrata megközelítésben

Értékek Európája címmel nyílt vándorkiállítás, s tartottak előadást Berettyóújfaluban május 16-án – osztotta meg közösségi oldalán Muraközi István polgármester. A Nadányi Zoltán Művelődési Ház Erdélyi Gábor termében tartott esten Európa értékeiről, jelenéről, jövőjéről hallhattak az érdeklődők kerekasztal-beszélgetést kereszténydemokrata megközelítésben.