BERETTYOUJFALU
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Berettyoujfalu 2023.05.05
Berettyoujfalu 2023.05.05
«
...34567...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Berettyoujfalu 2023.06.02
Berettyoujfalu 2023.06.02
Berettyoujfalu 2023.05.26
Berettyoujfalu 2023.05.26
Berettyoujfalu 2023.05.19
Berettyoujfalu 2023.05.19
12345...
»
Kiváló munkatársait díjazta a Berettyóújfalui Tankerületi Központ Szuperinfó Hírek - Pedagógusnap alkalmából minden évben megjutalmazza kiváló teljesítményt nyújtó munkatársait a Berettyóújfalui Tankerületi Központ. Ebben a tanévben június 1-jén az ünnepi műsorral egybekötött díjátadónak a Zsákai Kölcsey Ferenc Általános Iskola adott helyet.
Még fáj a vereség, de büszke az ezüstre Trencsényi János Szuperinfó Hírek - A Mezei-Vill rengeteget fejlődött a mögöttük hagyott idényben a vezetőedző szerint.
A végére elfáradt, így bajnoki ezüstérmes az MVFC Szuperinfó Hírek - A Haladás ezúttal nagy arányban, 7–1-re legyőzte a berettyóújfalui gárdát és megnyerte bajnokságot.
Három és fél milliárdból újult meg a berettyóújfalui strand – fotókkal Szuperinfó Hírek - Hosszas várakozás után június 1-én, csütörtökön hivatalosan is átadták a berettyóújfalui strand, uszoda és gyógyvizes fürdő beruházását.
Deák Bill Gyula Band koncert Berettyóújfaluban Szuperinfó Hírek - Az idén 75. születésnapját ünneplő Deák Bill Gyula, a magyar blueskirály koncertezik június 3-án, este 21 órától Berettyóújfaluban, a Móló Panzió és Étteremben. Az esemény belépődíjas.
A fél országot átszelte a segítség: valóra vált a Nagykerekiben élő, látássérült anyuka álma – videóval Szuperinfó Hírek - Rézműves Vivien és gyermeke, a másfél éves Léna valódi csodaként élte meg a jóakarók intézkedését.


Fizetett hirdetések

Az utolsó esély előtt áll az újfalui futsalcsapat Szuperinfó Hírek - Június 1-jén, csütörtökön 20 órától Szombathelyen újra összecsap a Haladás és az MVFC Berettyóújfalu csapata a férfi futsal NB I.…
Egy újabb lépés a környezetvédelem felé Berettyóújfaluban Szuperinfó Hírek - – Elkezdődött a LED-izzók kiosztása a Nadányi Zoltán Művelődési Házban – írta Facebook-bejegyzésében Muraközi István polgármester május 31-én. Tájékoztatott: Berettyóújfaluban…
Vidám programot szerveztek pünkösdre a berettyószentmártoni idősek Szuperinfó Hírek - Nótával és tortával ünnepelte a pünkösdöt a berettyószentmártoni Idősek Klubja – írta közösségi oldalán Muraközi István polgármester. A pásztortarhonyát a város alpolgármestere, Bónácz János főzte, a születésnapjukat ünneplőknek pedig tortával kedveskedtek. A finom ebédhez nótaműsor is társult.
Fel kell állnia a padlóról az MVFC-nek Szuperinfó Hírek - Trencsényi János és Szabó Péter is büszke a Berettyóújfalura.
Több kézen is kattant a bilincs a hajdú-bihari határátkelőknél Szuperinfó Hírek - Két moldáv és egy román állampolgárral szemben kellett intézkedni.


Fizetett hirdetések

Apjától leste el az alapokat, ma sorban kapja a munkákat Hajdú-Bihar egyetlen női bádogosa Szuperinfó Hírek - Pozsgai Melinda akkor is elégedett lenne, ha élete végéig ezt a szakmát űzné.
Ha nem látjuk, nem hisszük el, büntetőkkel gyűrte le a Haladás az MVFC-t Szuperinfó Hírek - Hiába állt közelebb a győzelemhez a Berettyóújfalu, Fortuna a vendégekkel volt.
Babgulyással és kisvonatozással várja szurkolóit az MVFC az év legfontosabb meccse előtt Szuperinfó Hírek - A Haladás elleni meccs előtt összetartásra várja drukkereit a berettyóújfalui futsalcsapat.
Érzékenyítés az újfalui Bessenyei-iskolában Szuperinfó Hírek - A vármegye önkormányzatának ingyenes programján az esélyegyenlőség került fókuszba Berettyóújfaluban.

Elültették az Élet fáját Berettyóújfaluban

– Együtt könnyebb a munka. A nagyobb testvérek segítségével ültettük el az Életfát és lepleztük le az emléktáblát – jelentkezett bejegyzéssel Muraközi István, Berettyóújfalu polgármestere a közösségi oldalán szombaton. A faületetést már a hagyományokhoz híven a városnapi programsorozat részeként szervezték meg. A József Attila lakótelep parkjában ültetett fát a tavalyi...