BERETTYOUJFALU
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Berettyoujfalu 2022.04.29
Berettyoujfalu 2022.04.29
«
...34567...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Berettyoujfalu 2022.05.27
Berettyoujfalu 2022.05.27
Berettyoujfalu 2022.05.20
Berettyoujfalu 2022.05.20
Berettyoujfalu 2022.05.13
Berettyoujfalu 2022.05.13
12345...
»
Biztosan nem lesz hiány az óvodás gyermekekből Szuperinfó Hírek - Engedélyezni kellett a maximális csoportlétszám túllépését a képviselőknek.
„Parázs meccs volt, férfias párharcokkal, rengeteg futással” Szuperinfó Hírek - Az utolsó mérkőzéseket játszották szombaton a Megye I.-es csapatok.
Extrémsport-pálya az igényük Szuperinfó Hírek - Jövőt meghatározó döntések a csütörtöki képviselő-testületi ülésen.
Becsülettel küzdött az MVFC Berettyóújfalu, de 3–1-es vereséget szenvedett Szombathelyen Szuperinfó Hírek - Az MVFC futsalcsapata hétfő este, a rájátszás zárómeccsén egy fölényes újpesti győzelemmel bejutott a férfi Futsal NB I. bajnoki döntőjébe. Az ellenfél – csakúgy mint egy évvel ezelőtt – a Haladás együttese, amely már hetekkel korábban bebiztosította helyét a fináléban. A három győzelemig tartó párharc csütörtök esti, első összecsapására az…
Több száz milliós támogatáshoz jut három megyei kistelepülés Szuperinfó Hírek - Ennek köszönhetően elkezdhetik fejlesztési terveik megvalósítását.
Többszázmilliós támogatáshoz jut három megyei kistelepülés Szuperinfó Hírek - Ennek köszönhetően elkezdhetik fejlesztési terveik megvalósítását.


Fizetett hirdetések

Azonnal kiszúrták a hamis jogsit az ártándi határrendészek Szuperinfó Hírek - Egy teherautósofőr próbálkozott utánzattal csütörtökön.
Lesújtott a törvény keze az ártándi határon Szuperinfó Hírek - Az ártándi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre egy moldáv állampolgár hétfőn 22 óra 30 perckor. A határrendészek az ellenőrzés alatt megállapították,…
Ismét döntőben a Mezei-Vill! Szuperinfó Hírek - Az Újpesten aratott 5–0-s győzelmével az újfalui együttes bejutott a Haladás elleni bajnoki fináléba.
Példát mutatnak a munkájukkal Berettyóújfalu díjazottjai Szuperinfó Hírek - Egyhetes programsorozattal ünneplik meg a berettyóújfaluiak 2022-ben a város napját, amit hivatalosan május 23-án tartanak.
Koncerttel záródik az újfalui városnap Szuperinfó Hírek - „Magyarországnak fényes világa…” címmel ad koncertet Sebestyén Márta és Andrejszki Judit május 23-án, hétfőn 17 órától a berettyóújfalui Zsinagóga Kultúrtérben. A fellépésen közreműködik ifj. Szerényi Béla is, a koncert előtt pedig a város napja alkalmából Muraközi István polgármester mond köszöntőt. 
Komoly csaták várnak a DEAC-ra és az MVFC-re Szuperinfó Hírek - Mindkét együttes játékosa győzelemmel szeretné zárni a felsőházi szereplésüket.


Fizetett hirdetések

Mobilizált kormányablakban lehet majd az ügyeket intézni Szuperinfó Hírek - Házhoz megy az ügyintézés: májusban még hét helyszínen lesz elérhető a mobilizált kormányablak.
Újabb háztűz volt a megyében Szuperinfó Hírek - A szabadtéri tüzek ismét egyre gyakoribbak.
Remekül zárult az MVFC jubileumi mérkőzése Szuperinfó Hírek - Trencsényi Jánosék tudták, hogy kemény összecsapás vár rájuk a Veszprém ellen.

Jövő héten nyit az újfalui strand

Május 23-án a Bihar Termálliget – Strand és Termálfürdő minden strandmedencéje megnyílik a vendégek előtt. A pihenésre vágyókat két gyógyvizes, egy termálvizes medence, jakuzzi, míg az aktív kikapcsolódást élménymedence, gyermekmedence, játszótér és strandröplabdapálya biztosítja.