BERETTYOUJFALU
.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Berettyoujfalu 2021.04.16
Berettyoujfalu 2021.04.16
«
...23456...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait. Teljes archívum elérése >>
Berettyoujfalu 2021.05.07
Berettyoujfalu 2021.05.07
Berettyoujfalu 2021.04.30
Berettyoujfalu 2021.04.30
Berettyoujfalu 2021.04.23
Berettyoujfalu 2021.04.23
12345...
»
Védőeszközcsomagokat osztott a megyei önkormányzat Szuperinfó Hírek - A települések koronavírus-járvány elleni hatékony védekezését támogatja a hivatal.
Bozótos és avar is lángolt hétfőn Hajdú-Biharban Szuperinfó Hírek - Pródnál és Nádudvaron is volt dolga a megyei tűzoltóknak. Ügyeleti hírek hétfőről.
Duális képzés járvány idején: jól működött a tapasztalatcsere az iskolák és partnereik között Szuperinfó Hírek - A most végző szakmunkások is ugyanolyan eséllyel találhatnak munkát, mint az előző években végzettek.
Ismét a padban: van, ahol molinóval üzentek a visszatérő tanulóknak Szuperinfó Hírek - Megyeszerte diákok ezreinek visszatérését jelenti az újranyitás.
A Körös gátján, a hit erejével: zarándokút végállomása volt Újiráz Szuperinfó Hírek - Szent László-zarándokútra hívtak minden, lelkükben megújulásra vágyót a szervezők május 6-tól május 8-ig.


Fizetett hirdetések

Megyei népművészeket is elismertek egy országos alkotói pályázaton Szuperinfó Hírek - Három évvel a Kéz-Mű-Remek műcsarnokbeli kiállítás után április végén online tárlatmegnyitóra kaptak meghívást a népművészek, alkotók és a befogadók.
Porral oltóval fékeztek meg egy autótüzet Nádudvaron Szuperinfó Hírek - Hajdúbagosra gázszivárgás, a 48-as főútra égő aljnövényzet miatt vonultak a megyei tűzoltók. Ügyeleti hírek szombatról.
Nyolcéves kislányt sodort el egy autós Tedejen Szuperinfó Hírek - Két közlekedési baleset helyszínén is intézkedtek a rendőrök szombaton megyénkben.
„Ezt a győzelmet a napokban születésnapjukat ünneplőknek ajánljuk” Szuperinfó Hírek - Derecskén, Hajdúböszörményben és Hajdúsámsonban is pattogott a labda a megye I. 27. fordulójában.
Újirázba kecsege, Mezősasra kisbusz érkezett Szuperinfó Hírek - Nyíracsád iskolájának három tanulója pedig megyei versenyen vett részt.
A határon túliaknál is népszerű hely Berettyóújfalu Szuperinfó Hírek - Jól haladnak a fürdőfejlesztéssel, 2022 tavaszán befejeződik a beruházás.
MVFC: nincs már lehetőségünk több botlásra Szuperinfó Hírek - Gál István örül a nézők visszatérésének, és annak is, hogy túl van a sérülésén.


Fizetett hirdetések

Tettlegességig fajult a haragos viszony Pocsajban Szuperinfó Hírek - A Berettyóújfalui Járási Ügyészség súlyos testi sértés bűntette miatt emelt vádat az ellen a férfi ellen, aki egy kapával támadt…
Friss zöldségeket termesztenek Mezősas konyhájára Szuperinfó Hírek - A település közfoglalkoztatási programjában nyolc nagyméretű sátorban folyik a korai növények termesztése.